Mese pliante

Aspect:
Filtre:
 • Masa plianta mare FAMILY Alba

  Masa plianta mare FAMILY alba este o piesa de mobilier ideala pentru spatii mici. Deasemeni, pentru cei care doresc o masa suplimentara la ocazii speciale, aceasta masa plianta este compacta si practica. Masa plianta mare FAMILY este fabricata din PAL Melaminat in nuanta alba, cu grosimea de 16 mm. Masa are un maner din plastic cu filet metalic si este prevazuta cu spatiu de depozitare pentru 4 scaune pliante. Se pliaza cu usurinta si se poate depozita cu usurinta in spatii restranse. Masa este prevazuta cu 6 role din plastic pentru manipulare usoara in casa. Toate rolele sunt prevazute cu frana cu actionare individuala pentru a impiedica miscarea mesei atunci cand este utilizata la servirea mesei. Blatul mesei este are cant cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Dimensiunile mesei stranse: 44 cm (lungime) x 79 cm (inaltime) x 96 cm (adancime). Dimensiunile mesei extinse: 182 cm (lungime) x 79 cm (inaltime) x 96 cm (adancime). Masa se livreaza montata, mai putin rolele care trebuie puse acasa.
  620.20 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa plianta Mini FAMILY Alba

  Masa plianta Mini FAMILY alba este o piesa de mobilier ideala pentru spatii mici. Deasemeni, pentru cei care doresc o masa suplimentara la ocazii speciale, aceasta masa plianta este compacta si practica. Masa plianta Mini FAMILY este fabricata din PAL Melaminat in nuanta dalba, cu grosimea de 16 mm. Se pliaza cu usurinta si se poate depozita cu usurinta in spatii restranse. Masa este prevazuta cu 6 role din plastic pentru manipulare usoara in casa. Toate rolele sunt prevazute cu frana cu actionare individuala pentru a impiedica miscarea mesei atunci cand este utilizata la servirea mesei. Blatul mesei este are cant cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Dimensiunile mesei stranse: 36 cm (lungime) x 77 cm (inaltime) x 80 cm (adancime). Dimensiunile mesei extinse: 170 cm (lungime) x 77 cm (inaltime) x 80 cm (adancime). Masa se livreaza montata, mai putin rolele care trebuie puse acasa.
  477.40 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa plianta mare FAMILY sonoma

  Masa plianta mare FAMILY sonoma este o piesa de mobilier ideala pentru spatii mici. Deasemeni, pentru cei care doresc o masa suplimentara la ocazii speciale, aceasta masa plianta este compacta si practica. Masa plianta mare FAMILY este fabricata din PAL Melaminat in nuanta de sonoma, cu grosimea de 16 mm. Masa are un maner din plastic cu filet metalic si este prevazuta cu spatiu de depozitare pentru 4 scaune pliante. Se pliaza cu usurinta si se poate depozita cu usurinta in spatii restranse. Masa este prevazuta cu 6 role din plastic pentru manipulare usoara in casa. Toate rolele sunt prevazute cu frana cu actionare individuala pentru a impiedica miscarea mesei atunci cand este utilizata la servirea mesei. Blatul mesei este are cant cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Dimensiunile mesei stranse: 44 cm (lungime) x 79 cm (inaltime) x 96 cm (adancime). Dimensiunile mesei extinse: 182 cm (lungime) x 79 cm (inaltime) x 96 cm (adancime). Masa se livreaza montata, mai putin rolele care trebuie puse acasa.
  620.20 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa plianta mare FAMILY wenge

  Masa plianta mare FAMILY wenge este o piesa de mobilier ideala pentru spatii mici. Deasemeni, pentru cei care doresc o masa suplimentara la ocazii speciale, aceasta masa plianta este compacta si practica. Masa plianta mare FAMILY este fabricata din PAL Melaminat in nuanta de wenge, cu grosimea de 16 mm. Masa are un maner din plastic cu filet metalic si este prevazuta cu spatiu de depozitare pentru 4 scaune pliante. Se pliaza cu usurinta si se poate depozita cu usurinta in spatii restranse. Masa este prevazuta cu 6 role din plastic pentru manipulare usoara in casa. Toate rolele sunt prevazute cu frana cu actionare individuala pentru a impiedica miscarea mesei atunci cand este utilizata la servirea mesei. Blatul mesei este are cant cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Dimensiunile mesei stranse: 44 cm (lungime) x 79 cm (inaltime) x 96 cm (adancime). Dimensiunile mesei extinse: 182 cm (lungime) x 79 cm (inaltime) x 96 cm (adancime). Masa se livreaza montata, mai putin rolele care trebuie puse acasa.
  620.20 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa plianta Mini FAMILY wenge

  Masa plianta Mini FAMILY wenge este o piesa de mobilier ideala pentru spatii mici. Deasemeni, pentru cei care doresc o masa suplimentara la ocazii speciale, aceasta masa plianta este compacta si practica. Masa plianta Mini FAMILY este fabricata din PAL Melaminat in nuanta de wenge, cu grosimea de 16 mm. Se pliaza cu usurinta si se poate depozita cu usurinta in spatii restranse. Masa este prevazuta cu 6 role din plastic pentru manipulare usoara in casa. Toate rolele sunt prevazute cu frana cu actionare individuala pentru a impiedica miscarea mesei atunci cand este utilizata la servirea mesei. Blatul mesei este are cant cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Dimensiunile mesei stranse: 36 cm (lungime) x 77 cm (inaltime) x 80 cm (adancime). Dimensiunile mesei extinse: 170 cm (lungime) x 77 cm (inaltime) x 80 cm (adancime). Masa se livreaza montata, mai putin rolele care trebuie puse acasa.
  477.40 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa plianta Mini FAMILY sonoma

  Masa plianta Mini FAMILY sonoma este o piesa de mobilier ideala pentru spatii mici. Deasemeni, pentru cei care doresc o masa suplimentara la ocazii speciale, aceasta masa plianta este compacta si practica. Masa plianta Mini FAMILY este fabricata din PAL Melaminat in nuanta sonoma, cu grosimea de 16 mm. Se pliaza cu usurinta si se poate depozita cu usurinta in spatii restranse. Masa este prevazuta cu 6 role din plastic pentru manipulare usoara in casa. Toate rolele sunt prevazute cu frana cu actionare individuala pentru a impiedica miscarea mesei atunci cand este utilizata la servirea mesei. Blatul mesei este are cant cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Dimensiunile mesei stranse: 36 cm (lungime) x 77 cm (inaltime) x 80 cm (adancime). Dimensiunile mesei extinse: 170 cm (lungime) x 77 cm (inaltime) x 80 cm (adancime). Masa se livreaza montata, mai putin rolele care trebuie puse acasa.
  477.40 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa plianta Mini FAMILY stejar auriu

  Masa plianta Mini FAMILY este o piesa de mobilier ideala pentru spatii mici. Deasemeni, pentru cei care doresc o masa suplimentara la ocazii speciale, aceasta masa plianta este compacta si practica. Masa plianta Mini FAMILY este fabricata din PAL Melaminat in nuanta de stejar auriu, cu grosimea de 16 mm. Se pliaza cu usurinta si se poate depozita cu usurinta in spatii restranse. Masa este prevazuta cu 6 role din plastic pentru manipulare usoara in casa. Toate rolele sunt prevazute cu frana cu actionare individuala pentru a impiedica miscarea mesei atunci cand este utilizata la servirea mesei. Blatul mesei este are cant cu grosimea de 2 mm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Dimensiunile mesei stranse: 36 cm (lungime) x 77 cm (inaltime) x 80 cm (adancime). Dimensiunile mesei extinse: 170 cm (lungime) x 77 cm (inaltime) x 80 cm (adancime). Masa se livreaza montata, mai putin rolele care trebuie puse acasa.
  477.40 lei Cumpara
  Reduceri!