Mese si scaune

Aspect:
Filtre:
 • Scaun stivuibil maro, ALDERA

  Ideal pentru petrecerile de seară de pe terasă sau din grădină, scaunul stivuibil maro ALDERA este ultra elegant și practic, confortabil și elegant. Proiectat pentru a fi utilizat atât în spațiile exterioare, cum ar fi grădini, terase sau balcoane cât și în interior, la nevoie, acest model de scaun ușor este tot ce aveți novoie pentru a crea rapid noi locuri pentru șezut. Scaunul este fabricat dintr-un cadru din oțel, ceea ce îl face ușor și durabil la efectele adverse ale vremii. Scaunul are o formă ergonomică, cu spătarul înalt și o șezută confortabilă, astfel încât să asigure o poziție confortabilă în timpul utilizării. Un alt avantaj al acestui scaun este că poate fi stivuit, ceea ce îl face ușor de depozitat în spații restrânse. În plus, fiind ușor, se poate lesne muta de la un loc la altul în grădină sau pe terasă. În concluzie, scaunul stivuibil maro ALDERA este o alegere excelentă pentru cei care caută o opțiune ultra elegantă și confortabilă, practică și estetică pentru grădină sau terasă. Înălţime şezut: 46 cm Adâncime şezut: 40 cm Lăţime şezut: 42 cm Greutate maximă susţinută: 120 kg
  159.00 lei Cumpara
 • Masa dining, sticla securizata/otel, 150×90 cm, PASTER

  Masa de dining din sticlă securizată și oțel de la CasaLor este un element excelent pentru decorarea grădinii sau a terasei tale. Cu dimensiunea sa de 150 x 90 cm, poate găzdui confortabil până la șase persoane. Blatul din sticlă securizată oferă un aspect modern și elegant, în timp ce picioarele solide din oțel conferă stabilitate și durabilitate produsului. Această masă este potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru cinele în aer liber cu familia ta, oferind un spațiu confortabil și elegant pentru a savura mâncarea și băutura. Pentru confort si racoare, masa pentru şase persoane are orificiu pentru umbrelă de soare. Se livrează demontată.
  779.00 lei Cumpara
 • Masa moderna 1000 x 600 Alba

  Masa moderna de 1000 x 600 Alba de la CasaLor este un produs deosebit de elegant și practic, ce va adăuga un plus de stil și confort oricărui spațiu. Designul simplu și modern al acestei mese se îmbină perfect cu finisajul în culoarea alba, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Dimensiunile compacte ale mesei o fac potrivită pentru orice tip de încăpere, fie că este vorba despre un apartament mic sau o casă spațioasă. Blatul mare oferă suficient spațiu pentru a servi masa sau pentru a lucra, în timp ce picioarele solide din metal asigură stabilitatea și durabilitatea. Indiferent că este utilizată într-un birou sau într-un living, masa de 1000 x 600 Alba de la CasaLor este un produs versatil și de calitate, care poate îndeplini nevoile oricărui utilizator exigent. *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  230.30 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa moderna 1000 x 600 Sonoma

  Masa moderna de 1000 x 600 Sonoma de la CasaLor este un produs deosebit de elegant și practic, ce va adăuga un plus de stil și confort oricărui spațiu. Designul simplu și modern al acestei mese se îmbină perfect cu finisajul în culoarea sonoma, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Dimensiunile compacte ale mesei o fac potrivită pentru orice tip de încăpere, fie că este vorba despre un apartament mic sau o casă spațioasă. Blatul mare oferă suficient spațiu pentru a servi masa sau pentru a lucra, în timp ce picioarele solide din metal asigură stabilitatea și durabilitatea. Indiferent că este utilizată într-un birou sau într-un living, masa de 1000 x 600 Sonoma de la CasaLor este un produs versatil și de calitate, care poate îndeplini nevoile oricărui utilizator exigent. *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  230.30 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa moderna 1000 x 600 wenge

  Masa moderna de 1000 x 600 Wenge de la CasaLor este un produs deosebit de elegant și practic, ce va adăuga un plus de stil și confort oricărui spațiu. Designul simplu și modern al acestei mese se îmbină perfect cu finisajul în culoarea wenge, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Dimensiunile compacte ale mesei o fac potrivită pentru orice tip de încăpere, fie că este vorba despre un apartament mic sau o casă spațioasă. Blatul mare oferă suficient spațiu pentru a servi masa sau pentru a lucra, în timp ce picioarele solide din metal asigură stabilitatea și durabilitatea. Indiferent că este utilizată într-un birou sau într-un living, masa de 1000 x 600 Wenge de la CasaLor este un produs versatil și de calitate, care poate îndeplini nevoile oricărui utilizator exigent. *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  230.30 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa extensibila wenge 120(160) X 75 cm

  Masa extensibilă în culoarea wenge, cu dimensiunile de 120-160 x 90 x 75 cm este alegera perfectă pentru a fi folosită atât în bucătărie, cât și în sufragerie sau birou. Designul simplu și elegant se potrivește cu orice decor și poate fi extinsă cu ușurință la nevoie, oferind astfel spațiul necesar pentru a primi mai mulți oaspeți sau pentru a lucra la proiecte mai mari. Materialul de calitate și construcția solidă asigură stabilitate și durabilitate pe termen lung. Dimensiuni (L x l x h):  Stransa – 1200 x 750 x 753 mm. Extinsa – 1600 x 750 x 753 mm. *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  811.30 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa extensibila wenge 160(200)X90 cm

  Masa extensibilă în culoarea wenge, cu dimensiunile de 160-200 x 90 x 75 cm este alegera perfectă pentru a fi folosită atât în bucătărie, cât și în sufragerie sau birou. Designul simplu și elegant se potrivește cu orice decor și poate fi extinsă cu ușurință la nevoie, oferind astfel spațiul necesar pentru a primi mai mulți oaspeți sau pentru a lucra la proiecte mai mari. Materialul de calitate și construcția solidă asigură stabilitate și durabilitate pe termen lung. Dimensiuni (L x l x h):  Stransa - 1600 x 900 x 753 mm.                                         Extinsa - 2000 x 900 x 753 mm. *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  1,175.30 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Masa cu picioare crom si blat beton

  – eleganța și funcționalitatea într-un singur produs

  Această masa cu picioare crom și blat beton este alegerea perfectă pentru cei care caută o piesă de mobilier elegantă și funcțională. Picioarele cromate adaugă un aer modern, iar blatul atermic de 28 mm aduce un aspect natural și cald în orice încăpere. Cu dimensiunile sale generoase, această masă poate fi folosită pentru diverse activități, de la mesele în familie, la birou sau ca masă de cafea în sufragerie. Materialul de calitate și finisajul impecabil asigură o durabilitate îndelungată a produsului. Adaugă această masă în casa ta și vei avea un element de design ce va atrage admirația tuturor oaspeților tăi. *Nota: Va rugam sa specificati in campul  “Comentarii despre comanda” lungimea blatului, intre 100 si 140 cm. Multumim!
  435.40 lei Cumpara
 • Masa cu picioare crom si blat marmura

  – eleganța și funcționalitatea într-un singur produs

  Această masa cu picioare crom și blat marmură este alegerea perfectă pentru cei care caută o piesă de mobilier elegantă și funcțională. Picioarele cromate adaugă un aer modern, iar blatul atermic de 28 mm aduce un aspect natural și cald în orice încăpere. Cu dimensiunile sale generoase, această masă poate fi folosită pentru diverse activități, de la mesele în familie, la birou sau ca masă de cafea în sufragerie. Materialul de calitate și finisajul impecabil asigură o durabilitate îndelungată a produsului. Adaugă această masă în casa ta și vei avea un element de design ce va atrage admirația tuturor oaspeților tăi. *Nota: Va rugam sa specificati in campul  “Comentarii despre comanda” lungimea blatului, intre 100 si 140 cm. Multumim!
  435.40 lei Cumpara
 • Masa cu picioare crom si blat stejar ciocolata

  – eleganța și funcționalitatea într-un singur produs

  Această masa cu picioare crom și blat stejar ciocolata este alegerea perfectă pentru cei care caută o piesă de mobilier elegantă și funcțională. Picioarele cromate adaugă un aer modern, iar blatul atermic de 28 mm aduce un aspect natural și cald în orice încăpere. Cu dimensiunile sale generoase, această masă poate fi folosită pentru diverse activități, de la mesele în familie, la birou sau ca masă de cafea în sufragerie. Materialul de calitate și finisajul impecabil asigură o durabilitate îndelungată a produsului. Adaugă această masă în casa ta și vei avea un element de design ce va atrage admirația tuturor oaspeților tăi. *Nota: Va rugam sa specificati in campul  “Comentarii despre comanda” lungimea blatului, intre 100 si 140 cm. Multumim!
  435.40 lei Cumpara
 • Masa cu picioare crom si blat artar

  – eleganța și funcționalitatea într-un singur produs

  Această masă cu picioare crom și blat artar este alegerea perfectă pentru cei care caută o piesă de mobilier elegantă și funcțională. Picioarele cromate adaugă un aer modern, iar blatul atermic de 28 mm aduce un aspect natural și cald în orice încăpere. Cu dimensiunile sale generoase, această masă poate fi folosită pentru diverse activități, de la mesele în familie, la birou sau ca masă de cafea în sufragerie. Materialul de calitate și finisajul impecabil asigură o durabilitate îndelungată a produsului. Adaugă această masă în casa ta și vei avea un element de design ce va atrage admirația tuturor oaspeților tăi. *Nota: Va rugam sa specificati in campul  “Comentarii despre comanda” lungimea blatului, intre 100 si 140 cm. Multumim!
  435.40 lei Cumpara
 • Masa cu picioare crom si blat calvados

  - eleganța și funcționalitatea într-un singur produs

  Această masa cu picioare crom și blat calvados este alegerea perfectă pentru cei care caută o piesă de mobilier elegantă și funcțională. Picioarele cromate adaugă un aer modern, iar blatul atermic de 28 mm aduce un aspect natural și cald în orice încăpere. Cu dimensiunile sale generoase, această masă poate fi folosită pentru diverse activități, de la mesele în familie, la birou sau ca masă de cafea în sufragerie. Materialul de calitate și finisajul impecabil asigură o durabilitate îndelungată a produsului. Adaugă această masă în casa ta și vei avea un element de design ce va atrage admirația tuturor oaspeților tăi. *Nota: Va rugam sa specificati in campul  "Comentarii despre comanda" lungimea blatului, intre 100 si 140 cm. Multumim!
  435.40 lei Cumpara