Biblioteci

Aspect:
Filtre:
 • Mobila Living Stil Clasic Wiki B

  Mobila Living Stil Clasic Wiki B Facand parte din gama de mobilier în stil clasic WIKI, setul de mobila pentru living Wiki B este un model finisat in stil clasic, pentru gusturi rafinate. Format din piese de mobilier care iti vor asigura sentimentul ca mobilarea camerei de zi este desavarsita, eficiența și eleganța sunt îmbinate într-o armonie perfectă.
  • 1 x Vitrina
  • 1 x Sifonier
  • 1 x Comoda TV
  Dulapurile pentru haine cu bara pentru umerase, rafturile si compartimentul pentru Combina/TV, vitrina si barul, sunt sunt componentele de care e nevoie în fiecare camera de zi pentru a o face perfecta. Nu-i asa? Comanda rapid prin telefon acum: 0756 509 684 Vei constata cu mandrie cum mobila pentru camera de zi WIKI B iese usor in evidenta prin formele clasice si prin spatiile de depozitare ce permit sa ai la indemana hainele, cartile, portelanurile si toate maruntisurile. Toti musafirii pe care ii vei avea o vor admira si te vor invidia. Dimensiuni: Inalțime: 214 cm; Lungime: 368 cm; Adâncime: 56,5 cm Culoare: Nuc Aosta Inchis
  2,395.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Mobila Living Stil Clasic Wiki C

  Mobila Living Stil Clasic Wiki C Facand parte din gama de mobilier în stil clasic WIKI, setul de mobila pentru living Wiki C este un model finisat in stil clasic, pentru gusturi rafinate. Format din piese de mobilier care iti vor asigura sentimentul ca mobilarea camerei de zi este desavarsita, eficiența și eleganța sunt îmbinate într-o armonie perfectă.
  • 1 x Vitrina
  • 1 x Sifonier
  • 1 x Comoda TV
  Dulapurile pentru haine cu bara pentru umerase, rafturile si compartimentul pentru Combina/TV, vitrina si barul, sunt sunt componentele de care e nevoie în fiecare camera de zi pentru a o face perfecta. Nu-i asa? Comanda rapid prin telefon acum: 0756 509 684 Vei constata cu mandrie cum mobila pentru camera de zi WIKI C iese usor in evidenta prin formele clasice si prin spatiile de depozitare ce permit sa ai la indemana hainele, cartile, portelanurile si toate maruntisurile. Toti musafirii pe care ii vei avea o vor admira si te vor invidia. Dimensiuni: Inalțime: 214 cm; Lungime: 368 cm; Adâncime: 56,5 cm Culoare: Nuc Aosta Inchis  
  2,780.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Mobila Living Stil Clasic Wiki D

  Mobila Living Stil Clasic Wiki D Facand parte din gama de mobilier în stil clasic WIKI, setul de mobila pentru living Wiki D este un model finisat in stil clasic, pentru gusturi rafinate. Format din piese de mobilier care iti vor asigura sentimentul ca mobilarea camerei de zi este desavrasita, eficiența și eleganța sunt îmbinate într-o armonie perfectă. Dulapurile pentru haine cu bara pentru umerase, rafturile si compartimentul pentru Combina/TV, vitrina si barul, sunt sunt componentele de care e nevoie în fiecare camera de zi pentru a o face perfecta. Nu-i asa? Comanda rapid prin telefon acum: 0756 509 684 Vei constata cu mandrie cum mobila pentru camera de zi WIKI D iese usor in evidenta prin formele clasice si prin spatiile de depozitare ce permit sa ai la indemana hainele, cartile, portelanurile si toate maruntisurile. Toti musafirii pe care ii vei avea o vor admira si te vor invidia. Dimensiuni: Inălțime: 214 cm; Lungime: 324 cm; Adâncime: 56,5 cm Culoare: Nuc Aosta Inchis
  2,050.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Sistem Modular CALABRIA

  Sistemul pentru living CALABRIA este o gama modulara formata din 8 piese, moderna, cu linii drepte si un finisaj alb-lucios, negru-lucios sau o combinatie de ALB/NEGRU foarte apreciata si la moda, ce se potriveste de minune spatiilor din apartamente. Cu cele 8 piese ale gamei, va puteti configura si personaliza spatiul exact asa cum va doriti, obtinind diverse combinatii pentru un living modern sau o camera de zi sic ce poate include atit un birou cat si un sifonier. Simplitatea si finisajul alb si negru lucios fac din biblioteca CALABRIA alegerea perfecta pentru livingul dumneavoastra. Spatiile de depozitare inchise contribuie la crearea unui aspect ordonat al incaperii. Sistemul Modular CALABRIA este compus din:
  1. VITRINA
  2. CORP SUSPENDAT ORIZONTAL
  3. CORP SUSPENDAT VERTICAL
  4. VITRINA
  5. RTV 100 / 150
  6. SIFONIER
  7. CORP PATRAT
  8. BIROU
  Lungimea este de 3 m, materialul din care sunt realizate corpurile: Pal de 16mm,  iar usile din mdf lucios. NOTA: Se livreaza la pachete si necesita montaj. * Corpurile de iluminat din imagini nu sunt incluse in pret. Vezi in imaginea de mai jos PRETURILE pentru fiecare piesa in parte: Sistem Modular
  Cumpara
 • Living PORTO 45

  Biblioteca Living PORTO 45, Stejar Artisan / Alb Lucios Cu designul său compact și modern, biblioteca PORTO îți amenajează livingul cu mult stil și multă funcționalitate. Model modular. Culori stejar artisan/alb lucios Dimensiuni:
  • înălțime: 195 cm
  • lungime: 294 cm
  • adâncime: 45 cm
  * OPȚIONAL: Se poate comanda și separat corpuri suplimentare
  2,300.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Living PORTO 52

  Biblioteca Living PORTO stejar artisan / alb lucios Cu designul său compact și modern, biblioteca PORTO îți amenajează livingul cu mult stil și multă funcționalitate. Model modular. Culori stejar artisan/alb lucios Dimensiuni:
  • înălțime: 195 cm
  • lungime: 294 cm
  • adâncime: 52 cm
  * OPȚIONAL: Se poate comanda și separat DOAR Comoda (din FOTO) la prețul de 869 lei Dimensiuni Comodă, i./L./a.: 97/135/42 cm
  2,550.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Biblioteca Macius CasaLor

  Biblioteca Macius Dimensiuni: 305 x 197 x 52 cm (Lxhxl) Materialul folosit pentru fabricarea acestui tip de mobila este palul rezistent si elegant. Mobilierul este executat folosind aparatura de inalta precizie. Designul modern cu finisaje de calitate si spatiul de stocare sunt distinctive pentru acest model, fiind ideal pentru orice living.
  1,785.00 lei Cumpara
 • Biblioteca Tom II CasaLor

  Dimensiuni: Lungime: 260 cm latime: 50 cm Inaltime: 191 cm Scaunul nu este inclus!
  1,785.00 lei Cumpara
 • Biblioteca Ars CasaLor

  Mobila Living Dimensiuni : 370 x 201 x 51 cm Materialul folosit: Materialul folosit pentru fabricarea acestui tip de mobila este palul rezistent si elegant. Mobilierul este executat folosind aparatura de inalta precizie. Designul modern cu finisaje de calitate si spatiul de stocare sunt distinctive pentru acest model, fiind ideal pentru orice living. Beneficiile acestui tip de mobilia: Rezistenta in timp. Eleganta si moderna. Practica.
  2,050.00 lei Cumpara
 • Biblioteca San Remo

  Biblioteca San Remo
  Dimensiuni: 310x52x200 cm (Lxlxh)
  Simetria si geometria dupa care este realizata aceasta biblioteca San Remo face din respectivul corp de mobilier, unul de mare efect pentru casa.
  A carui compartimentare interioara face ca acest corp de mobilier sa fie unul extrem de valoros, cu spatii necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile, dar si de alta natura.
  De asemenea, in aceasta speta, un rol deosebit il joaca si nuantele palului melaminat, dar si cromatica creata de catre designerii de top.
  Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce vi se potriveste mai bine pentru obtinerea confortului dorit.
  Transportul nu este inclus in pret! Informatii si transport:   +40 756 509 684
  Disponibil pe comanda, durata de livrare 7-14 zile lucratoare.
  2,350.00 lei Cumpara
 • Biblioteca Carolli

  Dimensiuni Corpuri :
  1. Dulap cu 2 Usa si Bara Haine : Lungime 80 x Adancime 53  x Inaltime 200cm
  2. Corp Inferior TV : Lungime 150 x Adancime 50 x Inaltime 45cm
  3. Corp Superior TV : Lungime 110 x Adancime 22 x Inaltime 155cm
  4. Corp Superior cu 1 Usa Geam : Lungime 40 x Adancime 34 x Inaltime 155cm
  5. Corp Inferior cu 1 Usa : Lungime 50 x Adancime 50 x Inaltime 45cm
  6. Corp Superior cu 2 Usi : Lungime 50 x Adancime 34 x Inaltime 155cm
  7. Corp Vitrina : Lungime 80 x Adancime 34 x Inaltime 200cm
  Spatiu TV : 107 x 70 cm Caracteristici : 
  • front PAL cu bagheta MDF
  • geam cu model sablat
  • bara haine
  Produsul se livreaza in pachete, cu schita de montaj si feroneria necesara pentru asamblare !
  2,060.00 lei Cumpara