Pantofare

Aspect:
Filtre:
 • Pantofar Mic Alb 4 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mic, alb cu 4 usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 594 x 1565 x 257 mm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  552.30 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mic Sonoma 4 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mic, sonoma cu 4 usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 594 x 1565 x 257 mm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  552.30 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mic Wenge 4 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mic, wenge cu 4 usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 594 x 1565 x 257 mm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  552.30 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mare Wenge 4 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mare, wenge cu 4 usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 794 x 1565 x 257 mm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  669.20 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mare Sonoma 4 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mic, sonoma cu 4 usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 794 x 1565 x 257 cm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  669.20 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mare Alb 4 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mic, alb cu 4 usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 794 x 1565 x 257 cm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  669.20 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mic Alb 3 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mic, alb cu trei usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  430.50 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mic Sonoma 3 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mic, alb cu trei usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 594 x 1202 x 257 cm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  430.50 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mic Wenge 3 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mic, wenge cu trei usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune de doua rafturi, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 594 x 1202 x 257 cm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  430.50 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mare Wenge 3 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mare, wenge cu trei usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune de doua rafturi, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 794 x 1202 x 257 cm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  519.40 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mare Sonoma 3 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mare, sonoma cu trei usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune de doua rafturi, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 794 x 1202 x 257 cm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  519.40 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Pantofar Mare Alb 3 Usi

  Pastreaza-ti pantofii si incaltamintea intr-un mod organizat si usor accesibili cu aceste pantofar mare, alb cu trei usi, modern si functional. Are 2 randuri de depozitare a pantofilor pe fiecare usa si suporti metalici pentru o rezistenta sporita la uzura in timp. Este fabricat din PAL melaminat cu grosimea 16 cm, laterale si capacul sunt cantuite cu cant ABS cu grosimea de 2 cm pentru o rezistenta sporita la lovituri. Pentru a se evita zgarierea pantofilor, in interiorul spatiilor de depozitare PAL-ul melaminat are grosimea de 8 cm. Manerul este din plastic cu filet metalic, iar picioruse din plastic de la baza pantofarului au rol de protectie impotriva zgarierii pardoselilor. Dispune de doua rafturi, astfel incat sa poti depozita toate tipurile de pantofi intr-un singur loc. Cu un design simplu si elegant, se potriveste perfect cu orice decor. Dimensiuni (l x h x a): 794 x 1202 x 257 cm *Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
  519.40 lei Cumpara
  Reduceri!