Hol

Aspect:
Filtre:
 • Cuier tip pom VASIL, strălucire neagră/lemn natural

  Cuier tip pom VASIL oferă o strălucire neagră cu lemn natural chiar de la intrarea în casă. Cuierul VASIL se mândrește cu o prelucrare metalică de calitate în combinație cu lemn înfrumusețând fiecare colț de încăpere unde este așezat. Este fabricat din metal și finisat în luciu negru completat cu lemn natural. Fără nici o îndoială, cuierul VASIL va deveni servitorul tău credincios chiar din clipa în care va poposi în casa ta păstrând ordine în haine. Se livrează demontat!
  175.00 lei Cumpara
 • Cuier negru SADIK NEW

  Cuierul SADIK NEW este o piesă de mobilier cu linii perfect delicate, care îl fac un element foarte atrăgător și elegant în atrium. Oricine va veni la dvs. în vizită, nu va putea să nu îl observe. Are o culoare neutrală neagră, stabilitatea fiindu-i asigurată de o bază din plastic cu un diametru de 33 cm. Cuierul SADIK New are înălțimea de 175 cm cu cârlige individuale așezate oblic ascendent ce se ridică din structură. Se livrează demontat!
  209.00 lei Cumpara
 • Cuier tip pom negru, JIMY NEW

  Cuierul negru JIMY NEW este o piesă de mobilier modernă și elegantă, perfectă pentru orice hol sau dormitor. Fabricat din metal cu baza din marmură neagră acest cuier are un design elegant și rafinat. Cuierul JIMY NEW este proiectat pentru a fi funcțional și practic, oferind suficient spațiu pentru a depozita hainele, pălăriile și alte accesorii vestimentare. Dimensiunile sale de 37x37x175 cm îl fac suficient de mare pentru a fi folosit în mod eficient, dar în același timp, suficient de compact pentru a se potrivi în orice cameră. Cuierul este ușor de asamblat și dispune de un suport pentru umbrele în partea de jos, ceea ce îl face și mai util și mai practic. Cuierul poate fi plasat în orice hol, dormitor sau cameră de vestiar și va oferi un aspect sofisticat și elegant spațiului dvs. de locuit. În plus, construcția sa solidă și robustă îl face să reziste utilizării zilnice și îl transformă într-o investiție valoroasă pentru orice casă. Se livrează demontat!
  179.00 lei Cumpara
 • Cuier metal negru/marmura ELDER

  Cuierul din metal negru ELDER este o piesă de mobilier cu gust pentru holul dvs., care ar trebui să fie și practic și elegant. Elementul elegant, este dat de corpul negru din metal și baza de marmură iar elementul practic este dat de eficiența cu care se poate încadra în orice spațiu. O persoană iubitoare de ordine nu va mai avea niciodată îngrijorarea că nu are unde să agațe haina sau puloverul. Sigur se va îndrăgosti pe viață de cuierul Elder . Dimensiunile sale de 37 cm diametru x175 cm înălțime îl fac suficient de compact pentru a se potrivi în orice cameră. Construcția sa solidă și robustă îl face să reziste utilizării zilnice și îl transformă într-o investiție valoroasă pentru orice casă. Se livrează demontat!
  189.00 lei Cumpara
 • Cuier metal alb GANIX

  Forma abstractă face din cuierul GANIX piesă de mobilier modernă și elegantă, perfectă pentru orice hol sau dormitor. Fabricat din metal de culoare albă, acest cuier oferă spațiu suficient, pentru a pune toate hainele necesare, cu restul interiorului și a-l completa frumos. Cuierul BELVIN este proiectat pentru a fi funcțional și practic, oferind suficient spațiu pentru a păstra și depozita hainele, pălăriile și alte accesorii vestimentare. În acest scop, suportul este completat din ambele părți de cuiere mici și practice. Dimensiunile sale de 43x43x184 cm îl fac suficient de compact pentru a se potrivi în orice cameră. Cuierul GANIX este ușor de asamblat și poate fi plasat în orice hol, dormitor sau cameră de vestiar oferind un aspect sofisticat și elegant spațiului dvs. de locuit. Se livrează demontat!
  99.00 lei Cumpara
 • Cuier tip pom, metal/marmură neagră, BELVIN

  Cuierul tip pom BELVIN este o piesă de mobilier modernă și elegantă, perfectă pentru orice hol sau dormitor. Fabricat din metal în combinație cu marmură de culoare neagră, acest cuier are o bază circulară stabilă care va susține și o cantitate mai mare de haine. Cuierul BELVIN este proiectat pentru a fi funcțional și practic, oferind suficient spațiu pentru a păstra și depozita hainele, pălăriile și alte accesorii vestimentare. În acest scop, suportul este completat din ambele părți de cuiere mici și practice. Dimensiunile sale de 37x37x175 cm îl fac suficient de mare pentru a fi folosit în mod eficient, dar în același timp și suficient de compact pentru a se potrivi în orice cameră. Cuierul BELVIN este ușor de asamblat și poate fi plasat în orice hol, dormitor sau cameră de vestiar oferind un aspect sofisticat și elegant spațiului dvs. de locuit. În plus, construcția sa solidă și robustă îl face să reziste utilizării zilnice și îl transformă într-o investiție valoroasă pentru oricine. Se livrează demontat!
  149.00 lei Cumpara
 • Cuier lemn natural/metal alb HORTST

  Se spune că în simplitate se găsește frumusețea. Cu atât mai mult dacă este vorba despre un cuier. Dacă este așa, atunci cuierul HORST este acea piesă simplă și originală care va oferi armonie și frumusețe casei dvs. Cuierul HORST este realizat din metal în combinație cu lemn. Culoarea cuierului este alb îmbinat elegant cu lemnul natural. De astăzi, nu se va mai întâmpla ca hainele dvs. să fie aruncate pe un scaun sau fotoliu. Cuierul HORST va deveni un ajutor ideal pentru hol sau biroul dvs. Livrat nemontat!
  229.00 lei Cumpara
 • Cuier tip pom lemn de arin cu metal cromat, HUBERT

  Cuierul tip pom Hubert este o piesă de mobilier modernă și elegantă, perfectă pentru orice hol sau dormitor. Fabricat din lemn de arin și metal cromat, acest cuier are un design simplu, dar rafinat, care îi conferă un aspect contemporan și sofisticat. Cuierul Hubert este proiectat pentru a fi funcțional și practic, oferind suficient spațiu pentru a depozita hainele, pălăriile și alte accesorii vestimentare. Dimensiunile sale de 50x50x180 cm îl fac suficient de mare pentru a fi folosit în mod eficient, dar în același timp, suficient de compact pentru a se potrivi în orice cameră. Cuierul este ușor de asamblat și dispune de un suport pentru umbrele în partea de jos, ceea ce îl face și mai util și mai practic. Cuierul Hubert poate fi plasat în orice hol, dormitor sau cameră de vestiar și va oferi un aspect sofisticat și elegant spațiului dvs. de locuit. În plus, construcția sa solidă și robustă îl face să reziste utilizării zilnice și îl transformă într-o investiție valoroasă pentru orice casă. Se livrează demontat!
  339.00 lei Cumpara
 • Cuier tip pom LORIK, negru

  Cuierul tip pom LORIK negru este soluția perfectă și asistentul de neprețuit pentru hol fiecărei case! Are multe cârlige pe care puteți pune haine și jachete. Cu un design modern și unic, acest cuier este un veritabil punct de atracție chiar și pentru orice cameră. Este fabricat din metal de înaltă calitate și are o finisare impecabilă în culoarea albă, oferind astfel un aspect elegant și rafinat. Suportul este din plastic, astfel încât nu riscați zgârierea parchetului a podelei laminate sau a dalelor. Cu un design minimalist și funcțional, cuierul tip pom LORIK negru poate fi amplasat oriunde în casă (chiar și în birou!) și poate fi folosit pentru a depozita haine, pălării, chei și alte accesorii vestimentare. Cu dimensiunile sale de 29x29x172 cm, acest cuier oferă suficient spațiu pentru a păstra hainele și accesoriile organizate și la îndemână. Asamblarea este simplă și rapidă. Alegeți cuierul tip pom LORIK negru și adăugați o notă de eleganță și funcționalitate casei sau biroului dvs.! Se livrează demontat!
  109.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Cuier tip pom ELOS, alb

  Sunteți în căutarea unui cuier practic și elegant pentru holul dvs.?Atunci cuierul tip pom alb Elos este soluția perfectă! Cu un design modern și unic, acest cuier este un veritabil punct de atracție pentru orice cameră. Cuierul Elos este fabricat din metal de înaltă calitate și are o finisare impecabilă în culoarea albă, oferind astfel un aspect elegant și rafinat. Cu un design minimalist și funcțional, cuierul Elos poate fi amplasat oriunde în casă și poate fi folosit pentru a depozita haine, pălării, chei și alte accesorii vestimentare. Cu dimensiunile sale de 45x45x177 cm, acest cuier oferă suficient spațiu pentru a păstra hainele și accesoriile organizate și la îndemână. Asamblarea este simplă și rapidă, iar cuierul Elos este suficient de stabil și robust pentru a rezista utilizării zilnice. Alegeți cuierul Elos și adăugați o notă de eleganță și funcționalitate holului dvs.! Se livrează demontat!
  199.00 lei Cumpara
 • Cuier crom/nuc ZORRO NEW

  Cuierul ZORO NEW este o piesă elegantă și practică de mobilier pentru orice cameră, pe care încap multe piese de îmbrăcăminte. Cu un design simplu și modern, cuierul este fabricat din metal și lemn în prezentarea nuc/crom Dimensiunile sale sunt de 49x51x178 cm, oferind suficient spațiu pentru așezarea hainelor, a pălăriilor și a altor accesorii vestimentare. Cuierul este ușor de asamblat și poate fi plasat oriunde în casă, aducând un plus de eleganță și organizare. Achiziționați-vă această piesă de mobilier deosebită și veți avea tot timpul ordine în locuință. Se livrează nemontat!
  225.00 lei Cumpara
 • Cuier argintiu/fag WILLY

  Cuierul argintiu/fag WILLY este o piesă elegantă și practică de mobilier pentru orice cameră. Cu un design simplu și modern, cuierul fabricat din metal și lemn în nuanța argintiu, este practic și stabil, iar designul său modern îl face și mai atractiv.. Dimensiunile sale sunt de 49x51x178 cm, oferind suficient spațiu pentru așezarea hainelor, a pălăriilor și a altor accesorii vestimentare. Cuierul este ușor de asamblat și poate fi plasat oriunde în casă, aducând un plus de eleganță și organizare. Se livrează demontat!
  149.00 lei Cumpara
  Reduceri!