Fotolii

Aspect:
Filtre:
 • Fotoliu suspendat, maro-crem, KALEA 2 NEW

  Fotoliul suspendat maro-crem, KALEA 2 NEW este o piesă de mobilier elegantă și confortabilă care adaugă o notă de relaxare și lux în orice spațiu exterior. Realizat dintr-un material durabil și rezistent, acest fotoliu suspendat oferă un suport solid și sigur pentru utilizator. Cu ajutorul lanțurilor de suspensie reglabile, fotoliul poate fi instalat și ajustat în înălțime pentru a se potrivi confortabil nevoilor utilizatorului. Designul său modern, în nuanța maro-crem, adaugă un plus de eleganță și stil oricărui spațiu de exterior, de la terase și balcoane, până la grădini și parcuri. Fotoliul suspendat maro-crem, KALEA 2 NEW este perfect pentru momente de relaxare și contemplare, fiind ideal pentru citit, meditație sau pur și simplu pentru a admira frumusețea naturii. Acesta este dotat cu o pernă moale și confortabilă, care oferă suport și relaxare pentru spate și gât. Cu un design atractiv și funcțional, acest fotoliu suspendat este o alegere perfectă pentru oricine caută să-și îmbunătățească spațiul de exterior și să adauge un plus de confort și stil. Rezistenţa materialului: 95 000 Martindale Înălţime cadru susţinere: 195 cm Greutate maximă susţinută: 130 kg Fotoliul este livrat cu pernă. Când sunteţi în aer liber, vă recomandăm să asiguraţi scaunul cu o husă sau cearşaf de protecţie. Livrat nemontat!
  969.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Fotoliu suspendat, gri/gri deschis, KALEA 2 NEW

  Fotoliul suspendat gri/gri deschis, KALEA 2 NEW este o piesă de mobilier elegantă și confortabilă care adaugă o notă de relaxare și lux în orice spațiu exterior. Realizat dintr-un material durabil și rezistent, acest fotoliu suspendat oferă un suport solid și sigur pentru utilizator. Cu ajutorul lanțurilor de suspensie reglabile, fotoliul poate fi instalat și ajustat în înălțime pentru a se potrivi confortabil nevoilor utilizatorului. Designul său modern, în nuanțe gri/gri deschis, adaugă un plus de eleganță și stil oricărui spațiu de exterior, de la terase și balcoane, până la grădini și parcuri. Fotoliul suspendat gri/gri deschis, KALEA 2 NEW este perfect pentru momente de relaxare și contemplare, fiind ideal pentru citit, meditație sau pur și simplu pentru a admira frumusețea naturii. Acesta este dotat cu o pernă moale și confortabilă, care oferă suport și relaxare pentru spate și gât. Cu un design atractiv și funcțional, acest fotoliu suspendat este o alegere perfectă pentru oricine caută să-și îmbunătățească spațiul de exterior și să adauge un plus de confort și stil. Rezistenţa materialului: 95 000 Martindale Înălţime cadru susţinere: 195 cm Greutate maximă susţinută: 130 kg Fotoliul este livrat cu pernă. Când sunteţi în aer liber, vă recomandăm să asiguraţi scaunul cu o husă sau cearşaf de protecţie. Livrat nemontat!
  969.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Fotoliu suspendat, alb cu flori, KALEA 2 NEW

  Fotoliul suspendat Alb cu Flori, KALEA 2 NEW este o piesă de mobilier elegantă și confortabilă care adaugă o notă de relaxare și lux în orice spațiu exterior. Realizat dintr-un material durabil și rezistent, acest fotoliu suspendat oferă un suport solid și sigur pentru utilizator. Cu ajutorul lanțurilor de suspensie reglabile, fotoliul poate fi instalat și ajustat în înălțime pentru a se potrivi confortabil nevoilor utilizatorului. Designul său modern, în nuanțe alb cu flori, adaugă un plus de eleganță și stil oricărui spațiu de exterior, de la terase și balcoane, până la grădini și parcuri. Fotoliul suspendat Alb cu Flori, KALEA 2 NEW este perfect pentru momente de relaxare și contemplare, fiind ideal pentru citit, meditație sau pur și simplu pentru a admira frumusețea naturii. Acesta este dotat cu o pernă moale și confortabilă, care oferă suport și relaxare pentru spate și gât. Cu un design atractiv și funcțional, acest fotoliu suspendat este o alegere perfectă pentru oricine caută să-și îmbunătățească spațiul de exterior și să adauge un plus de confort și stil. Rezistenţa materialului: 95 000 Martindale Înălţime cadru susţinere: 195 cm Greutate maximă susţinută: 130 kg Fotoliul este livrat cu pernă. Când sunteţi în aer liber, vă recomandăm să asiguraţi scaunul cu o husă sau cearşaf de protecţie. Livrat nemontat!
  969.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Fotoliu balansoar suspendabil, crem, OFRAME

  Fotoliul balansoar suspendabil crem, Oframe este o piesă de mobilier modernă și confortabilă care adaugă un plus de eleganță și relaxare în orice spațiu. Într-un ton vibrant de crem, acest fotoliu suspendabil are un design minimalist și atrăgător, fiind perfect pentru terase, balcoane sau orice locuință care are nevoie de o notă de prospețime și relaxare. Acest fotoliu este fabricat dintr-un material rezistent, iar structura sa este confecționată din oțel galvanizat, astfel încât să poată susține greutatea utilizatorului și să ofere o stabilitate ridicată. Cu ajutorul lanțurilor de suspensie reglabile, fotoliul poate fi instalat și ajustat în înălțime pentru a se potrivi confortabil nevoilor utilizatorului. Fotoliul balansoar suspendabil crem Oframe este perfect pentru relaxare, lectură sau contemplare, oferindu-vă un loc confortabil și sigur în care vă puteți deconecta de la agitația zilnică. Greutate susţinută: 120 kg Fotoliul este livrat cu 2 perne, accesorii fiind ciucurii. Dimensiuni perne (lxh): 40x40 cm Cusăturile speciale protejează împotriva găuririi materialului textil Potrivit pentru interior şi exterior Suportul şi accesoriile de agăţat NU fac parte din pachet, dar poate fi comandat separat. Livrat nemontat!
  185.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Fotoliu ULTRA

  Fotoliu ULTRA Sezutul acestui fotoliu este prevazut cu arcuri si burete, iar materialul acoperitor consta intr-o stofa maro inchis sau crem. Aceasta tapiterie are un aspect precum imitatia de piele si creeaza un contrast elegant. DIMENSIUNI: Lungime fotoliu (cm): 90 Latime fotoliu (cm): 90 Inaltime fotoliu (cm): 75 Transportul nu este inclus! Pentru informatii legate de transport sunati la  +40 756 509 684
  Disponibil pe comanda, durata de livrare 14-21 zile lucratoare.
  975.00 lei Cumpara
 • Fotoliu LEON

  Fotoliu LEON Acest  fotoliu este o piesa de mobilier moderna, cu functionalitate pentru sedere, relaxare si odihna. DIMENSIUNI: 110 cm lungime, 100 cm latime, 80 cm inaltime, 75 cm adancime sezut 42 cm inaltimea sezutului Fotoiu este fix, nu se extinde!!! Transportul nu este inclus! Pentru informatii legate de transport sunati la  +40 756 509 684
  Disponibil pe comanda, durata de livrare 14-21 zile lucratoare.
  1,140.00 lei Cumpara
  Reduceri!
 • Fotoliu Lale

  Fotoliu LALE Fotoliul Lale se remarca prin forma si dimensiunile compacte, si prin confortul oferit de sezutul jos si inaltimea mare a spatarului. Este disponibil in mai multe versiuni de tapiterie diferite, din piele sau stofa dar și coloristice. Se poate achizitiona impreuna cu setul LALE, format din canapea + 2 fotolii.
  1,020.00 lei Cumpara