Accesorii locuință

Aspect:
Filtre:
 • Oglinda alb stralucitor SASKIA

  Un accesoriu extraordinar pentru interiorul caminului dvs., oglinda aparține elementelor decorative populare. Oglinda SASKIA este o oglindă de podea elegantă, simplă și cu o atingere romantică. Cadrul este fabricat din MDF alb strălucitor. O puteți muta ușor și se poate combina cu orice tip de interior. Furnizat nemontat!
  349.00 lei Cumpara
 • Oglinda rama maro MALKIA TYP 4

  Oglinda MALKIA TYP 4 cu rama maro de la CasaLor este un obiect elegant și practic pentru orice casă. Aceasta este confecționată din lemn de calitate superioară vopsit in maro, ceea ce o face ușor de asortat cu orice decor. Oglinda MALKIA TYP 4 are un design clasic și simplu, care se va potrivi perfect în orice încăpere, de la living până la dormitor sau hol. Dimensiunile oglinzii de 29×145 va lumina fiecare spațiu din care va face parte. Furnizat nemontat!
  199.00 lei Cumpara
 • Oglinda rama argintie MALKIA TYP 5

  Oglinzile, precum oglinda MALKIA TYP 5 au insotit societatea umana inca din cele mai vechi timpuri. Se presupune ca Arhimede a incendiat flota romana cu ajutorul unor oglinzi iar celebrul far din Alexandria folosea oglinzi uriase pentru a indica drumul spre port. Cu rama in culoare argintie si dimensiunile de 38 x 128 cm, oglinda MALKIA TYP 5 va deveni o piesa de mobilier foarte îndragita de toti membrii familiei tale. Iti va completa interiorul casei în cel mai mic detaliu.
  189.00 lei Cumpara
 • Oglinda rama argintie MALKIA TYP 6

  Oglinzile, precum oglinda MALKIA TYP 6 au insotit societatea umana inca din cele mai vechi timpuri. Se presupune ca Arhimede a incendiat flota romana cu ajutorul unor oglinzi iar celebrul far din Alexandria folosea oglinzi uriase pentru a indica drumul spre port. Cu rama in culoare argintie si dimensiunile de 60 x 90 cm, oglinda MALKIA TYP 6 va deveni o piesa de mobilier foarte îndragita de toti membrii familiei tale. Iti va completa interiorul casei în cel mai mic detaliu.
  189.00 lei Cumpara
 • Oglinda rama argintie MALKIA TYP 3

  Oglinzile, precum oglinda MALKIA TYP 3 au insotit societatea umana inca din cele mai vechi timpuri. Se presupune ca Arhimede a incendiat flota romana cu ajutorul unor oglinzi iar celebrul far din Alexandria folosea oglinzi uriase pentru a indica drumul spre port. Cu rama in culoare argintie si dimensiunile de 38 x 128 cm, oglinda MALKIA TYP 3 va deveni o piesa de mobilier foarte îndragita de toti membrii familiei tale. Iti va completa interiorul casei în cel mai mic detaliu.
  155.00 lei Cumpara
 • Oglinda rama lemn MALKIA TYP 2

  Oglinzile, precum oglinda MALKIA TYP 2 au insotit societatea umana inca din cele mai vechi timpuri. Se presupune ca Arhimede a incendiat flota romana cu ajutorul unor oglinzi iar celebrul far din Alexandria folosea oglinzi uriase pentru a indica drumul spre port. Cu rama in culoare alba si dimensiunile de 54 x 64 cm, oglinda MALKIA TYP 2 va deveni o piesa de mobilier foarte îndragita de toti membrii familiei tale. Iti va completa interiorul casei în cel mai mic detaliu.
  169.00 lei Cumpara
 • Oglinda rama lemn MALKIA TYP 12

  Oglinzile, precum oglinda MALKIA TYP 12 au insotit societatea umana inca din cele mai vechi timpuri. Se presupune ca Arhimede a incendiat flota romana cu ajutorul unor oglinzi iar celebrul far din Alexandria folosea oglinzi uriase pentru a indica drumul spre port. Cu rama in culoarea smantanii si dimensiunile de 36 x 126 cm, oglinda MALKIA TYP 12 va deveni o piesa de mobilier foarte îndragita de toti membrii familiei tale. Iti va completa interiorul casei în cel mai mic detaliu.
  235.00 lei Cumpara
 • Oglinda rama argintie MALKIA TYP 11

  Oglinzile, precum oglinda MALKIA TYP 11 au insotit societatea umana inca din cele mai vechi timpuri. Se presupune ca Arhimede a incendiat flota romana cu ajutorul unor oglinzi iar celebrul far din Alexandria folosea oglinzi uriase pentru a indica drumul spre port. Cu rama argintie si dimensiunile de 66 x 96 cm, oglinda MALKIA TYP 11 va deveni o piesa de mobilier foarte îndragita de toti membrii familiei tale. Iti va completa interiorul casei în cel mai mic detaliu.
  175.00 lei Cumpara
 • Oglinda bambus natural LEMI 3

  Pentru iubitorii formelor simple și a designului natural oglinda cu ramă de bambus LEMI 3 este alegerea cea mai potrivită. Designul său simplu și totuși foarte modern va revitaliza în mod grațios interiorul căminului dvs.. Datorită sistemului de agățare , oglinda cu ramă de bambus LEMI 3 pare retro și este ideală pentru interioare cu tentă rustică. Cu toate acestea, chiar și cei care sunt înclinați spre stilul modern sau industrial se vor găsi în ea. Rama este realizată din bambus lăcuit în culoare naturală iar dimensiunile sunt de 45×1,5×45 cm. Oglinda cu ramă de bambus LEMI 3, este un accesoriu decorativ care va oferi farmec casei dvs.
  165.00 lei Cumpara
 • Oglinda bambus natural LEMI 2

  Pentru iubitorii formelor simple și a designului natural oglinda cu ramă de bambus LEMI 2 este alegerea cea mai potrivită. Designul său simplu și totuși foarte modern va revitaliza în mod grațios interiorul căminului dvs.. Datorită sistemului de agățare , oglinda cu ramă de bambus LEMI 2 pare retro și este ideală pentru interioare cu tentă rustică. Cu toate acestea, chiar și cei care sunt înclinați spre stilul modern sau industrial se vor găsi în ea. Rama este realizată din bambus lăcuit în culoare naturală iar dimensiunile sunt de 45x1,5x45 cm. Oglinda cu ramă de bambus LEMI 2, este un accesoriu decorativ care va oferi farmec casei dvs.
  119.00 lei Cumpara
 • Oglinda bambus natural LEMI 1

  Pentru iubitorii formelor simple și a designului natural oglinda cu ramă de bambus LEMI 1 este alegerea cea mai potrivită. Designul său simplu și totuși foarte modern va revitaliza în mod grațios interiorul căminului dvs.. Datorită sistemului de agățare , oglinda cu ramă de bambus LEMI 1 pare retro și este ideală pentru interioare cu tentă rustică. Cu toate acestea, chiar și cei care sunt înclinați spre stilul modern sau industrial se vor găsi în ea. Rama este realizată din bambus lăcuit în culoare naturală iar dimensiunile sunt de 45×1,5×45 cm. Oglinda cu ramă de bambus LEMI, este un accesoriu decorativ care va oferi farmec casei dvs. Furnizat nemontat!
  155.00 lei Cumpara
 • Oglinda bambus alb LEMI

  Pentru iubitorii formelor simple și a designului natural oglinda cu ramă de bambus LEMI 1 este alegerea cea mai potrivită. Designul său simplu și totuși foarte modern va revitaliza în mod grațios interiorul căminului dvs.. Datorită sistemului de agățare , oglinda cu ramă de bambus LEMI 1 pare retro și este ideală pentru interioare cu tentă rustică. Cu toate acestea, chiar și cei care sunt înclinați spre stilul modern sau industrial se vor găsi în ea. Rama este realizată din bambus lăcuit în culoare naturală iar dimensiunile sunt de 45x1,5x45 cm. Oglinda cu ramă de bambus LEMI, este un accesoriu decorativ care va oferi farmec casei dvs. Furnizat nemontat!
  155.00 lei Cumpara