Blog

Amenajarea  bucătăriei  poate părea o misiune foarte grea la început, pentru că sunt multe aspecte de care trebuie să ţii cont şi pe care le poţi scăpa din vedere:  de la forma bucătăriei, zonele de lucru, compartimentare, până la calitatea materialelor şi întreţinerea acesteia pentru cât mai mult timp. Citeste mai mult

Livingul este considerat a fi camera cea mai importantă și elegantă din întreaga locuință. Aici este locul în care găzduiești invitații și tocmai de aceea trebuie să fii atent la detalii atunci când cauți mobilier pentru amenajare. Venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi pe care să le iei în considerare înainte de a achiziționa piesele decorative dorite.

Citeste mai mult

Atunci când suntem în căutarea mobilierului perfect de care avem nevoie, suntem pretențioși și luăm mai multe considerente în seama, precum prețul, spațiul pe care vrem să îl economisim și calitatea. Casa lor vă aduce câteva avantaje pentru care este recomandat să alegi mobilierul pentru casă prin comandă și nu gata făcut de la magazinele care le comercializează.

Citeste mai mult